Meubelmakerij Alles over meubelmakerij

Meubelmakerij

Alles over meubelmakerij

/* Linklife startpaginas TopBanner */
 

Drenthe

Ben je op zoek naar een boekenkast, tafel, dressoir of keuken op maat gemaakt? Kijk dan eens bij onderstaande bedrijven.
Antiekrestauratie Bouwhuis
Guido Bouwhuis heeft met zijn jarenlange ervaring op het gebied van antiek restauratie, inlegwerk, houtsnijwerk, fineren, en politoeren een naam opgebouwd in de provincie Drenthe.

Boekenkast op maat
Boekenkast op maat in elke gewenste Ral kleur verkrijgbaar

Bouhuijs Kastsystemen
Asten op maat Ons uitgebreid kastenprogramma geeft u de mogelijkheid optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw kamer, keuken, slaapkamer, badkamer of kantoor. Bijna alles kan. Zelfs onder een schuine kap of in een hoek is geen probleem.

Impact interieurbouw
Perfect op maat Maatwerk van Impact Interieurs gaat verder. Ook wat betreft functionaliteit, kwaliteit, veiligheid en uitstraling leveren wij maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen. Ongeacht de omvang en complexiteit. Van scholencomplex, overheidsgebouw, restaurant, kantoor, keuken tot een compleet interieur voor een gemeentehuis of politiebureau. Impact interieurs realiseert maatwerk.

Keuken op maat
Keukens op maat gemaakt

RUSS Interieurbetimmering
RUSS Interieurbetimmering: wij klussen op maatwerk voor uw interieur en exterieur Klussen in en rond het huis, het kost altijd net te veel moeite en tijd. Daarom biedt RUSS Interieurbetimmering maatwerk voor alle projecten voor zowel binnen- als buitenshuis in de regio Drenthe en omgeving. Wij doen het allemaal graag voor u. Van het plaatsen van schuttingen tot het renoveren van keukens, bij ons is het allemaal mogelijk. Bel of mail RUSS Interieurbetimmering, zodat wij zo snel mogelijk uw klus uitstekend kunnen aanpakken. Maatwerk Interieurbouw met een oog voor detail.

Schuifwanden op maat
Naast schuifwanden worden door Kastdesign ook vouwdeur-, inloop- en draaideurkasten op maat gemaakt. Dit doen wij met een vast team van specialisten

Meubelmakerij gesponsorde advertentie