Meubelmakerij Alles over meubelmakerij

Meubelmakerij

Alles over meubelmakerij

/* Linklife startpaginas TopBanner */
 

Friesland

Ben je op zoek naar een tv meubel, salontafel, boekenkast of keuken op maat gemaakt? Kijk dan eens bij onderstaande bedrijven.
De Esdoorn
De Esdoorn levert kindermeubilair door heel Nederland en België aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisscholen, BSO’s en naschoolse opvang. Wij zijn bekend om onder andere. onze ergonomische meubels, maatwerk, inrichting en duurzame meubilair tegen een scherpe prijs.

Handig in Hout
Handig in Hout - Houtbewerking - hout bewerken - Interieur - Exterieur - Maatwerk

Hessenhout Meubelmakerij
uw meubelmaker voor de regio Leeuwarden en Dokkum Meubelmakerij Hessenhout is de meubelmakerij van Yvonne Hesse. In mijn professionele werkplaats in Dokkum maak ik meubels en interieurs op maat. Nieuw maatwerk, maar ook voor meubelreparatie en meubelrestauratie bent u bij mij aan het juiste adres.

Meubel op maat kopen
Een uniek meubelstuk compleet op maat gemaakt voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij kunnen dit voor u realiseren. Onze meubelen zijn volledig afgestemd op uw specifieke wensen, van de kleur tot de vorm en afmetingen.

Meubelmakerij Jan Blom
Al meer dan 20 jaar maak ik moderne en traditionele meubelen en interieurs, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Of het nu gaat om een balie, een ledikant, een keuken of een boekenkast, en of het materiaal nu hout of kunststof moet zijn; alles wordt op maat gemaakt en volgens uw eigen wensen.

Meubelmakerij Meubelicious
Aangenaam Ik ben Marijke de Haan, meubelmaker te Franeker. Van jongs af aan ben ik bezig geweest met ontwerpen en creëren, van pennenbak tot boekenkast. Ik vond het altijd heerlijk om met mijn handen iets moois te maken. Deze hobby liep zover uit de hand, dat ik voor mezelf ben begonnen. Meubelicious is de naam van mijn meubelmakerij. Het ontwerpen en maken van tijdloze producten met esthetische en functionele waarden, tegen een aanvaardbare prijs, staan centraal. Of u nu op zoek bent naar een kapstok, een keuken of iets wat u gewoonweg niet in een winkel kunt vinden – voor thuis of op kantoor – dan bent u hier aan het goede adres! Ik denk met u mee en zet het met veel aandacht voor u om in werkelijkheid.

Van Buiten Meubelmakerij
Bij Van Buiten meubelmakerij & interieurbouw vindt u maatwerk en kwaliteit.

Meubelmakerij gesponsorde advertentie