Meubelmakerij Alles over meubelmakerij

Meubelmakerij

Alles over meubelmakerij

/* Linklife startpaginas TopBanner */
 

Utrecht

Ben je op zoek naar een design kast, leef tafel, winkelinrichting of keuken op maat gemaakt? Kijk dan eens bij onderstaande bedrijven.
Daves meubelmakerij
Een moderne meubelmakerij Woerden - Utrecht

KIM Vormgeving BV
Bijna 30 jaar geleden is KIM Vormgeving BV gestart met het reclameschilderen van auto's, gevels en ramen. In 1985 starte Jan Muller het bedrijf als éénmanszaak. Al gauw daarna werd hij gefascineerd door de mogelijkheden en bewerkingen van allerlei kunststoffen. Hij betrok beide zoons in het vak en deze namen allebei een taak op zich. René Muller stortte zich op het vervaardigen en vinden van allerlei oplossingen in de kunststofbewerking. En zijn andere zoon Arjan Muller op het ontwerp en reclamevak. Er is in de loop der jaren veel kennis opgedaan en personeel aangetrokken met groot technisch inzicht. Door alle krachten te bundelen beschikken wij en onderscheiden we ons al bijna 30 jaar door hoogwaardige kwaliteit,vakmanschap en creativiteit .

Meubelmakerij Oostveen
Tafels met een twist

Meubelmakerij Robustoo
Design meubelen

Meubelmakerij Rozenhout
BIJ ROZENHOUT... • Bijzondere bomen voor bijzondere meubels • Altijd een uniek eindproduct • Gebruik van Europese houtsoorten • Kostenloos advies, intake en offerte • Realisatie op basis van 3D tekening Bel Ronald Bruijn voor een vrijblijvende afspraak: 06 - 242 40 126

Sandra Catsburg meubels
Kasten in alle vormen, kleuren en maten, stoelen en banken die lekker zitten, tafels die robuust of rank zijn. Dat alles en meer kun je vinden of laten ontwerpen en maken bij Sandra Catsburg Meubels. Alle meubels worden door mijzelf met de hand gemaakt in de eigen meubelmakerij en geen twee exemplaren zijn hetzelfde.

Meubelmakerij gesponsorde advertentie