Meubelmakerij Alles over meubelmakerij

Meubelmakerij

Alles over meubelmakerij

/* Linklife startpaginas TopBanner */
 

Zuid Holland

Ben je op zoek naar een moderne kast, klassieke tafel, dressoir of keuken op maat gemaakt? Kijk dan eens bij onderstaande bedrijven.
Deca Designs
Deca Designs is het totaalconcept voor een ieder die aan zijn/haar interieur een persoonlijk karakter wil geven.

Elok Meubelmakerij
Een bedrijf waar oude ambacht wordt gecombineerd met moderne technieken.

Meubelmakerij Dw meubel
Hét adres voor betaalbare (op maat gemaakte) meubelen, zoals kasten, dressoirs, tafels, stoelen, ect. Voor elk meubel geldt dat het volgens uw specifieke maten en wensen gemaakt wordt.

Meubelmakerij Huyskamp
Ik maak elk denkbaar meubel van elk materiaal. In overleg met u maak ik een ontwerp. Samen bespreken we materialen, graad van afwerking en de kleine maar belangrijke details als knoppen, afwerkingsmateriaal en hang- en sluitwerk. Daarnaast maak ik een schatting van de kosten. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Als dit naar uw wens is maak ik een definitief ontwerp en een prijsafspraak. Ontwerp, omschrijving en prijsopgaaf krijgt u op papier.

Thuis in Schuifdeurkasten
Met Allure haalt u een schuifdeurkast of schuifwand van buitengewone kwaliteit in huis. De designs zijn oogstrelend. Het loopwerk, de panelen en omlijsting zijn duurzaam. De afwerking is fraai.

Westwood Meubels
Onze missie is om maatwerk beschikbaar te maken voor ieder budget. Wilt u een uniek item of zoekt u een maatwerk meubel voor een onhandig ruimte? Wij vinden het een uitdaging om een mooi maatproduct te leveren tegen het beschikbare budget.

Zwet Meer
Zwet Meubelmakersbedrijf is voortgekomen uit Meubelmakersbedrijf ZwetMeer uit Roelofarendsveen en heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring als allround Meubelmakers- en interieurbouwbedrijf. Zwet Meubelmakersbedrijf staat voor zowel een modern, dynamisch productieproces met een ambachtelijke meubelmakerij, waar vakkennis en vakmanschap de basis is.

Meubelmakerij gesponsorde advertentie